První bradavice se mi na rukách objevily v červnu 2016. V té době se nám narodil syn. Ubylo spánku a zároveň se přidal stres v práci. Zkoušel jsem s bradavicemi bojovat sám zhruba dva měsíce. První jsem si nechal odstranit u kožního lékaře. Další jsem pak odstraňoval pomocí Kolodia. Chvíli to vypadalo, že se mi jich podařilo zbavit. Bohužel se ale asi po dvou týdnech objevily nové. Zkusil jsem navštívit jiného kožního lékaře. Ten mi předepsal Verrumal. Vše ale vedlo pouze k fyzickému odstraněn í aktuálních bradavic a nové  stále přibývaly. Moje práce je i o kontaktech s lidmi a vzhledem k tomuto problému bylo podávání rukou vyloučené, přičemž bylo velmi nepříjemné vysvětlovat, proč ruku nemohu dotyčnému podat.

Ruka-pred_01

Ruka-pred_02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro tuto alternativní léčbu jsem se rozhodl v podstatě ze zoufalství, protože klasická léčba dlouhou dobu nepřinášela žádné výsledky. Rozhodl jsem se kontaktovat magistru Senderákovou a v lednu 2017 jsem byl na první konzultaci Zhruba hodinu jsme si společně povídali v ordinaci, díky čemuž paní Senderáková získala informace, které potřebovala pro mou léčbu. Vysvětlila mi, jak virus bradavic funguje a doporučila mi kombinaci homeopatik s přírodními doplňky podle mého stavu. Vše jsem užíval přesně podle instrukcí a po měsíci jsem stav konzultoval telefonicky.

Mého rozhodnutí nelituji. Sezení byla vždy velice příjemná a nasazená léčba zabrala již po několika týdnech. V lednu to bude rok, co jsem začal s léčbou. Stresu neubylo, ale dlaně jsou dodnes bez výsevu.

Ruka-po_01

Ruka-po_02

Tímto ještě jednou děkuji,

Pavel S., Plzeň