Jmenuji se Mirka a v letošním roce mi bylo 49 let.

V dubnu roku 2014 mi lékaři diagnostikovali zhoubný nádor na ledvině a velký nezhoubný nádor v játrech o průměru 10 cm. Můj svět se náhle otočil o 180 stupňů. Naštěstí mám okolo sebe v životě několik lidí – andělů – kteří mi výrazně pomohli. Tím prvním je moje dlouholetá kamarádka Vlaďka, která ani na chvilku neváhala a paní magistru kontaktovala s prosbou o pomoc, neboť sama má s jejími výsledky práce ty nejlepší zkušenosti.

A tím druhým andělem je sama paní magistra. Během velmi krátké doby jsem seděla u ní v ordinaci a dostala jsem okamžitě preparáty, které bylo nutno začít přesně podle návodu používat. Do týdne jsem dostala další. Intenzita užívání byla vysoká, do operace bylo málo času. Nestačilo pouze polykat léky, byl třeba upravit jídelníček s doporučením, které jídlo jíst a které nikoliv. A samozřejmě s vysvětlením proč tak postupovat. Doporučení byla i v oblasti mezilidských vztahů. I když si to neuvědomujeme, je to pro nás velmi důležité. V tomto směru mi paní magistra otevřela oči. Najednou jsem svoji situaci viděla jinýma očima, což bylo pro mne důležité. Její pomoc jsem velmi intenzivně cítila i v oblasti psychické roviny. Atmosféra v ordinaci je uvolněná, přátelská a samotná osobnost paní Stanislavy vyzařuje laskavost, hlubokou empatii, duševní klid a vyrovnanost. Velmi se mi líbí její jednání na rovinu. Řekne zcela otevřeně, jaké jsou možnosti, naděje a rizika. Ale návštěva v ordinaci je osvěžující a povzbuzující. Vždy jsem odcházela s nadějí, že se vše podaří a dobře dopadne. Operace nádorů proběhla 30.6. Při jedné operaci mi odstranili celou ledvinu a velký kus jater.

Kdykoliv jsem mohla – a mohu – paní magistře napsat nebo v naléhavých případech zavolat. Vždy je ochotna pomoci.

Díky jejím hlubokým znalostem přírodních a homeopatických preparátů se moje tělo výtečně připravilo na operaci. I pooperační stav se vyvíjel velmi příznivě a hojení hluboké a rozsáhlé rány proběhlo i k údivu lékařů velmi rychle a naprosto bez komplikací.

Nyní jsem rok a půl po operaci, jsem bez jakékoliv chemické léčby, cítím se skvěle a mám znovu plno sil.

Paní magistro, patří Vám můj velký dík.

S láskou Mirka